Grond zuigen

Van der Krogt B.V. zorgt voor een grondige en duurzame aanpak

0 +
Jaren ervaring met grond zuigen
0 +
Wagens en machines
0 +
Werknemers in vaste dienst

De ideale partner voor het zuigen van grond

Van der Krogt B.V. is in het bezit van een grondzuiger. Deze kunnen wij aan onze kraan bevestigen en hiermee de grond opzuigen in plaats van ontgraven. Deze zuigunit kan worden ingezet bij de volgende situaties:

  • Grondwerken waarbij sprake is van kabel-spaghetti.
  • Grond vervangen rondom bomen.
  • Sleuven maken in de bodem.
  • Uitgraven bij moeilijk bereikbare plekken.
  • Ballast bed vervangen bij spoorrails.
  • Grond wegzuigen bij een bodemsanering.
  • Droog zuigen van een wegdek.

De voordelen van het gebruiken van een grondzuiger zijn:

  • Geen kabel- en leidingschade.
  • De wortels van bomen blijven intact.

Wilt u ook direct gebruik maken van deze dienst? Wij helpen u graag verder. Neem vandaag nog contact met ons op en ervaar direct de voordelen van het samenwerken met Van der Krogt B.V..

Waarom Van der Krogt BV?

Zowel op uur- als op aanneembasis

Een uitgebreid wagen- en machinepark beschikbaar

Ons dienstenpakket is breed

Hét Aannemingsbedrijf

Voor een grondige aanpak

Onze certificeringen

Van der Krogt BV is VCA**gecertificeerd met het addendum voor werken aan het spoor, bovendien zijn ze voor de ISO9001 gecertificeerd. Speciaal voor projecten in vervuilde grond beschikken veel medewerkers en machines over milieucertificaten en zijn bijna alle machinecabines voorzien van milieugekeurde overdruk.

Door de aard van bepaalde projecten zijn medewerkers gewend om ook ′s nachts te werken. De projecten, waaronder veel specialistische werken, worden uitgevoerd in Nederland en in België. Zij kunnen zowel op uur- als op aanneembasis aangenomen worden. Bekijk onderstaand al onze certificeringen. 

ISO 9001 - 2025

VCA**

CO2-prestatieladder Niveau 3

BRL 7000

Veilig werken aan het spoor

Fundeon erkend leerbedrijf

NIWO certificaat

Van der Krogt BV in actie

Meer informatie of samenwerken?

Wij maken graag een afspraak met u om de verschillende mogelijkheden te bespreken voor uw project. Door middel van een grondige en duurzame aanpak zorgen wij ervoor dat een samenwerking met u een succes wordt. U kunt te allen tijde contact met ons opnemen via de onderstaande contactmogelijkheden. Wij helpen u graag verder.

Wat zeggen onze klanten?
Read More
"Bij Van der Krogt BV denken ze uitstekend met je mee bij de realisatie van een project. Wij zijn zeer tevreden met de dienstverlening."
Wat zeggen onze klanten?
Read More
"Zoekt u een partner in aanneming of verhuur? Zoek dan niet verder. Wij zijn zeer tevreden met de invulling van ons project door Van der Krogt BV. Een fijne no-nonsense instelling en een professionele kijk hebben bij ons voor een prachtig eindresultaat gezorgd!"
Wat zeggen onze klanten?
Read More
"Van der Krogt BV is al jarenlang onze partner als het gaat om de verschillende projecten die wij hebben laten uitvoeren. En iedere keer is het eindresultaat weer geweldig!"
Wat zeggen onze klanten?
Read More
"Van der Krogt B.V. haar medewerkers zijn zeer gemotiveerd en wij kunnen altijd merken dat ze hart voor de zaak hebben. Ze schakelen snel, zijn flexibel en denken altijd erg goed met ons mee! Al jaren onze preferred partner!"
Previous
Next