Rioolwerk

Van der Krogt B.V. zorgt voor een grondige en duurzame aanpak

0 +
Jaren ervaring met rioolwerk
0 +
Wagens en machines
0 +
Werknemers in vaste dienst

De ideale partner voor uw rioolwerkzaamheden

Vanwege het feit dat er bij het rioolstelsel in Nederland sprake is van achterstallig onderhoud en er steeds meer gescheiden rioolstelsels moeten worden aangebracht hebben onze opdrachtgevers steeds meer behoefte aan bedrijven die op een doordachte en kundige wijze deze werkzaamheden kunnen plannen en uitvoeren.

Onze medewerkers zijn uiterst vakkundig en professioneel waarbij we gebruik maken van eigen rioolkisten tot en met een grootte van drie meter hoog en 7,5 meter lang, een gasmeter en indien van toepassing een tuig om de medewerker(s) in -en uit de put te hijsen. Kortom: veiligheid staat voorop.

Heeft u ook een project en wilt u dit uitbesteden aan dé ideale partner? Neem dan direct contact met ons op. Wij gaan graag een succesvolle samenwerking aan met u.

Waarom Van der Krogt BV?

Zowel op uur- als op aanneembasis

Een uitgebreid wagen- en machinepark beschikbaar

Ons dienstenpakket is breed

Hét Aannemingsbedrijf

Voor een grondige en duurzame aanpak

Onze certificeringen

Van der Krogt BV is VCA**gecertificeerd met het addendum voor werken aan het spoor, bovendien zijn ze voor de ISO9001 gecertificeerd. Speciaal voor projecten in vervuilde grond beschikken veel medewerkers en machines over milieucertificaten en zijn bijna alle machinecabines voorzien van milieugekeurde overdruk.

Door de aard van bepaalde projecten zijn medewerkers gewend om ook ′s nachts te werken. De projecten, waaronder veel specialistische werken, worden uitgevoerd in Nederland en in België. Zij kunnen zowel op uur- als op aanneembasis aangenomen worden. Bekijk onderstaand al onze certificeringen. 

ISO 9001 - 2025

VCA**

CO2-prestatieladder Niveau 3

BRL 7000

Veilig werken aan het spoor

Fundeon erkend leerbedrijf

NIWO certificaat

Van der Krogt BV in actie

Meer informatie of samenwerken?

Wij maken graag een afspraak met u om de verschillende mogelijkheden te bespreken voor uw project. Door middel van een grondige en duurzame aanpak zorgen wij ervoor dat een samenwerking met u een succes wordt. U kunt te allen tijde contact met ons opnemen via de onderstaande contactmogelijkheden. Wij helpen u graag verder.

Wat zeggen onze klanten?
Read More
"Bij Van der Krogt BV denken ze uitstekend met je mee bij de realisatie van een project. Wij zijn zeer tevreden met de dienstverlening."
Wat zeggen onze klanten?
Read More
"Zoekt u een partner in aanneming of verhuur? Zoek dan niet verder. Wij zijn zeer tevreden met de invulling van ons project door Van der Krogt BV. Een fijne no-nonsense instelling en een professionele kijk hebben bij ons voor een prachtig eindresultaat gezorgd!"
Wat zeggen onze klanten?
Read More
"Van der Krogt BV is al jarenlang onze partner als het gaat om de verschillende projecten die wij hebben laten uitvoeren. En iedere keer is het eindresultaat weer geweldig!"
Previous
Next