Sanering

Van der Krogt B.V. zorgt voor een grondige en duurzame aanpak

0 +
Jaren ervaring met Sanering
0 +
Wagens en machines
0 +
Werknemers in vaste dienst

De ideale partner voor sanering

Van der Krogt B.V. is een ervaren specialist op het gebied van bodemsanering. Door middel van onze deskundige aanpak zorgen wij ervoor dat uw project een succes wordt. Wij zijn gecertificeerd volgens de beoordelingsrichtlijn BRL SIKB 7000. Dit houdt in dat de kwaliteit van de sanering tijdens het uitvoeren van de werkzaamheden wordt gewaarborgd. Onderstaand vindt u de voordelen van het samenwerken met onze kwaliteitsorganisatie. 

  • Wij bezitten machines met overdruk, gekeurde grondwerkers, DLP-ers en een Hoger Veiligheids Kundige (HVK).
  • Wij kunnen tevens de afzet van vervuilde grond, de BUS-melding, de start-werk instructie en het evaluatierapport voor u verzorgen.

Kortom: wij ontzorgen u van A-Z! Wilt u direct met ons samenwerken? Neem dan onderstaand contact met ons op en profiteer direct van onze voordelen. Wij helpen u graag verder.

Waarom Van der Krogt BV?

Zowel op uur- als op aanneembasis

Een uitgebreid wagen- en machinepark beschikbaar

Ons dienstenpakket is breed

Hét Aannemingsbedrijf

Voor een grondige en duurzame aanpak

Onze certificeringen

Van der Krogt BV is VCA**gecertificeerd met het addendum voor werken aan het spoor, bovendien zijn ze voor de ISO9001 gecertificeerd. Speciaal voor projecten in vervuilde grond beschikken veel medewerkers en machines over milieucertificaten en zijn bijna alle machinecabines voorzien van milieugekeurde overdruk.

Door de aard van bepaalde projecten zijn medewerkers gewend om ook ′s nachts te werken. De projecten, waaronder veel specialistische werken, worden uitgevoerd in Nederland en in België. Zij kunnen zowel op uur- als op aanneembasis aangenomen worden. Bekijk onderstaand al onze certificeringen. 

ISO 9001 - 2025

VCA**

CO2-prestatieladder Niveau 3

BRL 7000

Veilig werken aan het spoor

Fundeon erkend leerbedrijf

NIWO certificaat

Van der Krogt BV in actie

Meer informatie of samenwerken?

Wij maken graag een afspraak met u om de verschillende mogelijkheden te bespreken voor uw project. Door middel van een grondige en duurzame aanpak zorgen wij ervoor dat een samenwerking met u een succes wordt. U kunt te allen tijde contact met ons opnemen via de onderstaande contactmogelijkheden. Wij helpen u graag verder.

Wat zeggen onze klanten?
Read More
"Bij Van der Krogt BV denken ze uitstekend met je mee bij de realisatie van een project. Wij zijn zeer tevreden met de dienstverlening."
Wat zeggen onze klanten?
Read More
"Zoekt u een partner in aanneming of verhuur? Zoek dan niet verder. Wij zijn zeer tevreden met de invulling van ons project door Van der Krogt BV. Een fijne no-nonsense instelling en een professionele kijk hebben bij ons voor een prachtig eindresultaat gezorgd!"
Wat zeggen onze klanten?
Read More
"Van der Krogt BV is al jarenlang onze partner als het gaat om de verschillende projecten die wij hebben laten uitvoeren. En iedere keer is het eindresultaat weer geweldig!"
Previous
Next