Transport

Van der Krogt B.V. zorgt voor een grondige en duurzame aanpak

0 +
Jaren ervaring met Transport
0 +
Wagens en machines
0 +
Werknemers in vaste dienst

De ideale partner voor het regelen van transport

Van der Krogt B.V. is gespecialiseerd in het transport van zand en grond van kleine tot grote hoeveelheden. Wat zijn nu de voordelen van het regelen van transport via ons?

  • Voor het transport met vervuilde grond zijn de voertuigen uitgerust met overdruksystemen.
  • Het transport van graafmachines tot en met 30 ton kunnen wij in eigen beheer voor u uitvoeren.
  • Wij zijn in het bezit van een VHIB nummer en een certificaat beroepsgoederenvervoer.
  • Wij zijn in het bezit van vrachtauto’s die zijn uitgerust met EURO6 motoren. Deze voldoen dus aan de gestelde milieueisen om ook in de milieuzones te transporteren.
  • Voor het EMVI project inzake het aanbrengen van 45.000 m3 voorbelasting vindt het transport plaats via een tijdelijke eigen brug om transport in de dorpskern te vermijden. Dit is de sleutel naar veiligheid.

Zoekt u dé ideale partner voor uw transportklus? Wij helpen u graag verder! Neem vandaag nog contact met ons op en bekijk wat wij voor u kunnen betekenen.

Waarom Van der Krogt BV?

Zowel op uur- als op aanneembasis

Een uitgebreid wagen- en machinepark beschikbaar

Ons dienstenpakket is breed

Hét Aannemingsbedrijf

Voor een grondige en duurzame aanpak

Onze certificeringen

Van der Krogt BV is VCA**gecertificeerd met het addendum voor werken aan het spoor, bovendien zijn ze voor de ISO9001 gecertificeerd. Speciaal voor projecten in vervuilde grond beschikken veel medewerkers en machines over milieucertificaten en zijn bijna alle machinecabines voorzien van milieugekeurde overdruk.

Door de aard van bepaalde projecten zijn medewerkers gewend om ook ′s nachts te werken. De projecten, waaronder veel specialistische werken, worden uitgevoerd in Nederland en in België. Zij kunnen zowel op uur- als op aanneembasis aangenomen worden. Bekijk onderstaand al onze certificeringen. 

ISO 9001 - 2008

VCA**

CO2-prestatieladder Niveau 3

BRL 7000

Veilig werken aan het spoor

Fundeon erkend leerbedrijf

NIWO certificaat

Van der Krogt BV in actie

Meer informatie of samenwerken?

Wij maken graag een afspraak met u om de verschillende mogelijkheden te bespreken voor uw project. Door middel van een grondige en duurzame aanpak zorgen wij ervoor dat een samenwerking met u een succes wordt. U kunt te allen tijde contact met ons opnemen via de onderstaande contactmogelijkheden. Wij helpen u graag verder.

Wat zeggen onze klanten?
Read More
"Bij Van der Krogt BV denken ze uitstekend met je mee bij de realisatie van een project. Wij zijn zeer tevreden met de dienstverlening."
Wat zeggen onze klanten?
Read More
"Zoekt u een partner in aanneming of verhuur? Zoek dan niet verder. Wij zijn zeer tevreden met de invulling van ons project door Van der Krogt BV. Een fijne no-nonsense instelling en een professionele kijk hebben bij ons voor een prachtig eindresultaat gezorgd!"
Wat zeggen onze klanten?
Read More
"Van der Krogt BV is al jarenlang onze partner als het gaat om de verschillende projecten die wij hebben laten uitvoeren. En iedere keer is het eindresultaat weer geweldig!"
Previous
Next