Grondbanken en handel

Van der Krogt B.V. zorgt voor een grondige en duurzame aanpak

0
Opslag beschikbaar
0 +
Wagens en machines
0 +
Werknemers in vaste dienst

De ideale partner met eigen grondbanken

Van der Krogt B.V. is in het bezit van twee opslag terreinen, voor de opslag van zand, grond en bouwmaterialen. Het ene gelegen aan de Stompwijkseweg te Leidschendam (5000 m²) en het andere aan de Slootweg te Benthuizen (10.000 m²). Het geheel is voorzien van de benodigde vergunningen. Beide locaties zijn goed bereikbaar voor alle soorten vrachtauto’s en zijn voorzien van een af te sluiten hek.

Inzake onze locatie opslag te Benthuizen bezitten wij het certificaat BRL 9335. Van der Krogt B.V. kan partijen grond innemen tot de klasse ‘industrie‘.

Met onze grondbank kunnen wij voor u bemiddelen bij de handel in zand en grond, de regie voeren bij inzameling, het bewerken van grondstoffen en bedrijfsafvalstoffen en reststromen afzetten om het hergebruik te optimaliseren.

U kunt met het volgende bij ons terecht:

  • Leveren van zand, grond, compost, tuinaarde, betonplaten en bestrating-materialen.
  • Inname van zand, grond en groenafval

Neem direct contact met ons op wanneer u gebruik wilt maken van onze grondbanken, wij helpen u graag verder.

Waarom Van der Krogt BV?

Zowel op uur- als op aanneembasis

Een uitgebreid wagen- en machinepark beschikbaar

Ons dienstenpakket is breed

Hét Aannemingsbedrijf

Voor een grondige aanpak

Onze certificeringen

Van der Krogt BV is VCA**gecertificeerd met het addendum voor werken aan het spoor, bovendien zijn ze voor de ISO9001 gecertificeerd. Speciaal voor projecten in vervuilde grond beschikken veel medewerkers en machines over milieucertificaten en zijn bijna alle machinecabines voorzien van milieugekeurde overdruk.

Door de aard van bepaalde projecten zijn medewerkers gewend om ook ′s nachts te werken. De projecten, waaronder veel specialistische werken, worden uitgevoerd in Nederland en in België. Zij kunnen zowel op uur- als op aanneembasis aangenomen worden. Bekijk onderstaand al onze certificeringen. 

ISO 9001 - 2025

VCA**

CO2-prestatieladder Niveau 3

BRL 7000

Veilig werken aan het spoor

Fundeon erkend leerbedrijf

NIWO certificaat

Van der Krogt BV in actie

Meer informatie of samenwerken?

Wij maken graag een afspraak met u om de verschillende mogelijkheden te bespreken voor uw project. Door middel van een grondige en duurzame aanpak zorgen wij ervoor dat een samenwerking met u een succes wordt. U kunt te allen tijde contact met ons opnemen via de onderstaande contactmogelijkheden. Wij helpen u graag verder.

Wat zeggen onze klanten?
Read More
"Bij Van der Krogt BV denken ze uitstekend met je mee bij de realisatie van een project. Wij zijn zeer tevreden met de dienstverlening."
Wat zeggen onze klanten?
Read More
"Zoekt u een partner in aanneming of verhuur? Zoek dan niet verder. Wij zijn zeer tevreden met de invulling van ons project door Van der Krogt BV. Een fijne no-nonsense instelling en een professionele kijk hebben bij ons voor een prachtig eindresultaat gezorgd!"
Wat zeggen onze klanten?
Read More
"Van der Krogt BV is al jarenlang onze partner als het gaat om de verschillende projecten die wij hebben laten uitvoeren. En iedere keer is het eindresultaat weer geweldig!"
Wat zeggen onze klanten?
Read More
"Van der Krogt B.V. haar medewerkers zijn zeer gemotiveerd en wij kunnen altijd merken dat ze hart voor de zaak hebben. Ze schakelen snel, zijn flexibel en denken altijd erg goed met ons mee! Al jaren onze preferred partner!"
Previous
Next